Dutch Eagles

Het theater is geopend vanaf 19:30 uur.

Een fantastische avond vol tijdloze muziek met de Eagles van de lage landen. Met weergaloze gitaarsolo’s en meerstemmige zang zijn de hits en vergeten parels van toen weer helemaal van nu. Verken samen met The Dutch Eagles een nieuwe horizon van de Amerikaanse country rock.

Zes bevlogen muzikanten voeren u mee op een onvergetelijke muzikale roadtrip door de 70’s. Al vijftien jaar brengen zij hun passie voor deze muziek naar u toe en dat zij niet stilstaan bewijzen ze wederom met New Horizon. Of het gaat om ‘Lyin’ Eyes’ of ‘Life In The Fast Lane’, of juist een onverwachte muzikale verrassing: The Dutch Eagles geven steevast een eigen gezicht aan de oneindige bron van klassiekers uit de jaren zeventig. Dat brengen ze met verve, zoals u van ze gewend bent.

Consumptiemunten: Voor het bestellen van drankjes maken we voor dit evenement gebruik van de paarse theatermunten. Deze zijn verkrijgbaar in het theater voor € 2,50 per munt. Wij verzoeken u zoveel mogelijk contactloos of met pin te betalen.

Wat zijn de parkeermogelijkheden voor het evenement? Komt u met de auto dan parkeert u uw auto (gratis) bij de sportvelden en het zwembad. Het adres is: Bookholtlaan 11 in Losser.

BESTEL TICKETS

  • Datum : 13 mei 2023
  • Time : 19:30 - 11:30 (Europe/Amsterdam)

Related Events